top of page
Frida_Furberg_photographer_Charlotte_222
Original%252520on%252520Transparent_edit

”Själsintelligensens sju nycklar, din guide till högre SQ” utgår från en helhetsmodell för själens intelligens. Den är en guide för hur du varje dag kan leva och navigera utifrån en stark och kärleksfull kontakt med din autentiska essens, dina livssyften och de andliga dimensionerna av dig själv och livet. Som den helhet du är. 

Boken ger en handfast orienteringskarta och en användbar verktygslåda för hur du ökar tillgången till inre kraft, livsmening, kreativitet, kärlek och personligt helande och hur du konkret kan leva och manifestera ett liv utifrån din inre sanning. På ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt beskrivs komplexa, existentiella, intima och laddade livsfrågor och hur det praktiska vardagslivet kan integreras med det själsliga och mångdimensionella.

 

Visdom från många traditioner och med rötter i bland annat shamanism, modern psykologi, kvantpsykologi, NLP, KBT, österländsk mystik, energimedicin och tantra vävs samman i konkreta begrepp, tankegångar och övningar. Dessa görs levande genom författarens egna djupt personliga erfarenheter och insikter. Boken ökar medvetenheten om hur kvantpsykologin kan påverka upplevelsen av en djupare mening och vår oändliga kapacitet att manifestera och påverka. Boken är en skattkista för inre expansion till dig som vill vara magiker i ditt eget liv.

 

Brev.png

Jag är knockad!

 

Hur kan man i en bok samla så mycket komplex livsvisdom i en så konkret, lättillgänglig, spännande och användbar form, och varva såväl teorier som övningar med så mycket personlig visdom, känsla och kärlek?

Den här boken är ett must-have för alla som vill leva i äkta kontakt med hela sig själva och uppleva mer mening och kraft i sina liv

Alexander Gustafsson, Projektledare

Det finns så många som behöver läsa de här just nu, bara att få en liten del av boken i sin hand skulle kunna leda till ett uppvaknande för många

.Jag har upplevt mig famla runt bland alla “andliga/själsliga” begrepp och känt mig vilsen i det. Det känns som att jag efter att ha läst boken kan “greppa” detta liksom min egen resa med alla delar av mig inkluderade.

Caroline Forsberg, Hälsopedagog

Detta är en modern Bibel. Utan religion.

Boken leder oss genom en kärleksfull transformationsprocess med målet att vi alla ska kunna stå i djup kontakt med vår själ för att leva autentiskt.

Du som har en önskan om att utvecklas till att leva och verka ur ditt sanna jag – i den här boken blir du bönhörd!

Detta är en mycket stark bok.

 

Den utmanar mig som läsare att öppna blicken för allt som är. Och Charlotte delar så kärleksfullt och generöst med sig av sitt liv och sin visdom.

Lena Gylfe, Författare och journalist

Boken känns som en bästa vän att hålla i. Äkta.

 

Boken är helt underbar att ha i sin hand och läsa, enkel, lättförståelig, praktisk, varm, och omfattande.

 

Den är skriven med en sådan otrolig ödmjukhet, visdom, öppenhet, och sårbarhet. Man känner sig sedd och man är inte längre ensam.

Anna salomonsson Trauma- och kroppsterapeut

bottom of page