top of page

Gör din själsresa

I samma stund som Du aktivt bestämmer dig för att vara ditt största jag och göra det som krävs för att lära känna och ge uttryck för den du i din essens är - så knyter Du an till din Själ och det liv du är ämnad att leva och det du är här för att ge till omvärlden.

Det kan vara en omtumlande resa, även om den samtidigt är bland det största och vackraste en människa kan åta sig att göra.

Jag vet det eftersom jag har rest väldigt länge själv och under 15 års tid lotsat hundratals människor genom sina Själsresor för att leva i sin fulla kraft och sanning. Jag vet hur avgörande viktigt det kan vara för dig att få stöd, guidning, verktyg och en tribe av kärleksfulla människor omkring Dig under processen. Och kanske en form - en modell att hålla dig i när du vill stärka din själsmedvetenhet och få kunskap och verktyg som stödjer din andliga och själsliga transformation.

Alla våra kurser och sessioner går rakt på kärnan, i medkänsla och kärlek.

Vi fokuserar på praktisk spiritualitet – hur din djupaste sanning och potential kan uttryckas i handling. Varje dag.

Du som på olika sätt tar del av detta är samtidigt en del av Soul Academy Community - det nätverk av människor som valt den medvetna vägen och som i våra olika forum kan supporta varandras expansion och knyta ovärderliga kontakter.

Original%2520on%2520Transparent_edited_e
Original%2520on%2520Transparent_edited_e
bottom of page